Om Quickpaper.dk

Quickpaper.dk er et online trykkeri med ekstrem fokus på kundernes ønsker og behov. Netop fordi stor kundetilfredshed er så vigtigt for os, sætter vi alt ind for at yde den bedste service for dig som kunde, så du, når du vælger at handle hos os, får den bedst mulige oplevelse ud af det.

For eksempel har vi fri support og vejledning – så hvis du er i tvivl om noget, eller har behov for hjælp, kan du blot ringe eller skrive, så vi kan hjælpe og vejlede dig frem til den bedst mulige løsning for dig. For yderligere at forbedre din oplevelse, når du handler hos os, er alle produkter fragtfrit leveret. På den måde slipper du, når du handler hos os, for at skulle regne fragt med i budgettet for dine tryksager.

Hos Quickpaper.dk er ærlighed et vigtigt omdrejningspunkt – vi holder altid hvad vi lover, og går op i at opretholde en stor prisgennemsigtighed. Derfor er der selvfølgelig ikke nogen skjulte gebyrer, når du handler hos os. På den måde slipper du, som kunde hos os, for at skulle bekymre dig om de uforudsete omkostninger, der ellers somme tider kan opstå når man handler online.

Ud over at gå op i kundeservice og prisgennemsigtighed, er det også vigtigt for os, at vi forhandler den bedste pris til kunderne – vi satser nemlig på Danmarks billigste tryksager, og er ca. 25% billigere end andre trykkerier.

Vi forhandler offset tryk til digitaltryk priser.

Vi fører en aggressiv prispolitik. Det vil sige, at jo flere, der vælger at handle hos os, jo billigere bliver vores tryksager, da alle priser er bygget på stor volumen. Samtidig ved vi også, at det ikke blot er priserne der er vigtige, men også kvaliteten – derfor er alle vores tryksager selvfølgelig af super kvalitet. 

Med venlig hilsen
Team Quickpaper.dk